Op 28 en 29 mei 2019 vindt in het Zwitserse Lausanne The Spot plaats. Inmiddels hebben we een Holland House van 18m2 met de organisatie besproken. Uiteraard richten we de stand volledig in en met oranje tapijt. Je hoeft alleen je eigen spullen mee te nemen.
Naast de beurs vindt ook een congres plaats en kan je je eigen product/dienst ook presenteren tijdens een pitch competitie. De organisatie verwacht verspreid over twee dagen 1.000 bezoekers van met name de Zwitserse sport, internationale bonden en vertegenwoordigers uit omringende landen.

PROGRAMMA
27 mei
ochtend Vertrek Nederland per auto
16:30 uur Young Boys Bern
18:00 uur Vertrek Bern
19:30 uur Inchecken accommodatie met aansluitend diner in Lausanne

28 mei
Beurs
Gezamenlijk diner

29 mei
Beurs
Gezamenlijk diner

30 mei
Uitchecken
Terugreis Nederland

KOSTEN
We kunnen de prijs drukken omdat de Nederlandse ambassade gedeeltelijk mee financiert. Deelname kost per bedrijf € 700,- ex BTW en exclusief reis- en verblijfkosten. Dit bedrag is inclusief 2 delegate passes, 1 statafel, pitch mogelijkheid, food en beverage tijdens The Spot en het bezoek aan Young Boys Bern. Uiteraard bieden we dit als service aan om het elk bedrijf makkelijk te maken.

Om nog verder de kosten te drukken en van elkaar te leren op een informele manier, organiseren wij een gezamenlijke accommodatie. We communiceren de prijs per persoon per nacht inclusief ontbijt. Richtprijs is ongeveer € 90,- per persoon per nacht inclusief ontbijt. Iedereen staat vrij om hier gebruik van te maken. Dit hebben wij recent ook in Denemarken geregeld voor 18 personen.

Omdat de stand 18m2 is, kunnen maximaal 6 Nederlandse bedrijven deelnemen aan deze Zwitserse trip. Mocht je deel willen nemen, stuur dan je logo op. Het logo is bedoeld voor de wand met alle logo’s van de deelnemende bedrijven en andere communicatie uitingen. Stuur ook je mobiel nummer mee zodat we je kunnen toevoegen in een app-groep. In deze groep zullen we met elkaar communiceren.

Tot 19 april 2019 kan je kostenloos opzeggen. Mocht je na deze datum tot de conclusie komen dat je toch niet mee kan gaan, dan brengen wij toch het volledige bedrag van € 700,- in rekening.

Ik hoop dat we 6 bedrijven mogen verwelkomen in Lausanne.

DEELNEMERS
+ 3Dmouthguard
+ BBox Sports
+ Content Stadium
update: 10 april 2019

Maak je deelname kenbaar door je aan te melden bij Arno Hermans: arno@sportexperience.org / +31 (0)6 22 528 705.